louisens.blogg.se

Hej! Jag är en tjej på 26 vårar som följde min dröm och flög till den Turkiska rivieran i Mersin. Där gifte jag mig med min prins och lever i en dröm. Haka på mitt liv med allt blandat i min vardag som mode, relationstips m.m i sol och vacker natur!

Bröllop i Turkiet

Kategori: Allmänt

Jag har fått turen att få gifta mig med världens finaste man! I mars hade vi en liten ceremoni och vårat bröllop kommer ske i september.

Jag tror att alla kvinnor förstår min känsla när jag skriver bröllopsklänning..
Jag kan knappt bärga mig! Men vilken beslutsångest man kan ha för ett par vita tygbitar. Men det sägs ju att när man väl sett the one, så bara vet man. Precis som en förälskelse vid första ögonkastet. Tillslut hittar jag nog min drömklänning. 

Lägger ner all min sprudlande, glada energi på hur allt på bröllopet skall se ut på vår speciella dag. Där jag både på platser och genom internet sugit åt mig mängdvis med insperation.

Vouges vårkollektion på bröllopsklänningar ägdes rum för 2016, där designers som bland annat Alberta Fegeretti, Victoria Beckham, Saint Laurent och michael Kors visade sina nya kollektioner. Det är väldigt många vackra inspirerande klänningar som visades och man fick en inblick i hur årets trend kommer att se ut.  

Jag har alltid älskat stilrena, eleganta och klassiska klänningar, men Under de senaste åren har spets blivit allt mer trendigt och jag har verkligen fått upp ögonen för det! 

Vid något tillfälle kom en ide om att gifta mig i en svart klänning, då jag besatt kastade mig fast vid skärmen och sög in alla svarta klänningar jag bara såg. Ni kan inte tänka er min mans ansiktsuttryck när jag slängde ideen i ansiktet på honom. 
Min man tittade på mig och sa 

" älskling, alla kvinnor har under hela deras liv drömt om en vacker, VIT klänning genom altaret....... Och du väljer en svart, du är sannerligen en underlig tjej... Ehhh" 
sen skratta han och skaka på huvudet😂 

Det hade varit relativt häftigt måste jag erkänna, men bestämde mig ändå för att välja en vit. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här: